Hundsalong i Köping

Hundsalong i Köping

Hej på er alla goa och glada!

Som flera av er vet så har jag en fin labrador som heter Vincent och han har ett eget jobb, nämligen som terapihund. Han och jag gör ofta besök på barnsjukhus, ålderdomshem och i samband med andra tillfällen där människor behöver träffa en vän som inger lugn och goda energier. Idag ska dock Vincent få besöka sin hundsalong här i Köping för att få ett gott bad och lite hundvård, något han brukar tycka är väldigt härligt.

Det är en vän till en vän som driver sin hundsalong och det var egentligen så det började med att vi gick dit, för vi ville stötta hennes verksamhet när hon drog igång den. Men sen märkte jag hur mycket Vincent tyckte om det och det har därför blivit att vi fortsatt gå dit då och då. Det är en mysig och fin hundsalong så alla hundar får verkligen känna sig lyxigt ompysslade. Sen ska jag och Vincent ha en ganska lugn helg, vi har bara ett besök hos en familj som har haft en tuff tid och som undrade om vi kunde komma och träffa deras dotter.

?De skulle anordna ett litet kalas med hennes närmaste vänner och ville gärna bjuda oss för att det skulle bli lite extra speciellt. Vincent älskar barn och egentligen människor i alla åldrar, så han kommer tycka det blir en mysig utflykt. Men samtidigt går han också snabbt in i sin roll som terapihund när han märker att det är en sådan situation. Han brukar få ha en särskild scarf på sig när vi ”jobbar” så han vet också när han får på sig den att det är jobb vi ska på. Sen är han fri och ledig när jag tar av den. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.