Lämna in vovven på hunddagis

Lämna in vovven på hunddagis

Hej på er bloggen! Jag har äntligen fått mig ett fast jobb så på måndag klockan åtta sitter jag vid mitt nya kontor, snacka om att jag ser framemot det här. Det finns dock ett litet problem med att jag har fått ett fast jobb och inte längre ska sitta hemma och frilansa, min hund. Jag tänkte att jag nästa vecka ska prova att lämna in honom på hunddagis för att han ska få den motionen som behövs. Sedan ska jag också kolla om det finns möjlighet att ta med honom till jobbet någon dag i veckan så att han inte behöver vara på hunddagis varje dag. Innan jag lämnar iväg honom på dagarna så måste jag först och främst kolla så att det finns något hunddagis på Kungsholmen, men det förutsätter jag nästan att det gör. Det är nu man skulle haft en väldigt liten hund som inte kräver så mycket motion så att den kunde varit med på jobbet hela tiden. Fast å andra sidan så hade det inte varit så kul att ha en sån hund när jag väl är ledig, då motionerar jag mer än gärna och går ut på långa promenader. Hunddagis är nog den bästa lösningen för min hund med tanke på att han måste röra på sig väldigt mycket, då tror jag inte han är sugen på att ligga inne under ett skrivbord hela dagarna. Sen är det kanske inte så roligt för mig att lämna ifrån honom i åtta timmar några dagar i veckan, men samtidigt så måste jag ha ett jobb och eftersom att han kommer trivas bättre ute i naturen så blir det här bäst för hunden. Nu ska jag börja förbereda mig för att gå ner på stan en sväng med min lillasyster, men jag önskar er en fantastiskt trevlig helg!


Kommentarer är stängda.