Spännande med healing

Spännande med healing

God förmiddag bloggen, jag ska faktiskt hänga med min syster på healing i Kungsbacka idag och jag undrar vem som är mest nervös hon eller jag. I vanliga fall brukar den här bloggen handla om djur och natur, men idag hade jag tänkt att fokusera lite mer på energin som finns i vår natur. För om jag har fattat det rätt så är det vad healing handlar om, naturens kraft. Jag vet inte riktigt vad man kan förvänta sig om det här, jag är en människa som mestadels tror på vetenskapen och jag har så vitt jag vet inte någonstans sett att healing är vetenskapligt bevisat för att stärka en människas välmående. Nu ska jag inte dra några klara slutsatser utan jag kan mycket väl tro att det finns bevis för att det fungerar, varför skulle folk annars gå på dessa behandlingar? Det kommer hursomhelst bli spännande och det är långt ifrån vad jag brukar ägna mina onsdagar åt, i vanliga fall hade jag nog tagit en lång promenad med min hund i skogen. Jag vet inte hur lång tid en behandling tar så det kan mycket väl hända att jag hinner med en promenad också. Ska jag vara ärlig så frågade jag syrran varför hon ville gå på healing, det är ingenting bara bokar in sådär tänker jag. Men jag fick faktiskt en rimlig förklaring och det var därför som jag också sa att jag kunde tänka mig att följa med. Hon ville ha kontakt med en förlorad familjemedlem som vi har och jag kan inte säga att jag inte också är intresserad av att se om vi kan få någon kontakt. Nej det ska helt enkelt bli väldigt spännande och se vad healing kan erbjuda, jag väntar med glädje på att få publicera ett inlägg efter behandlingen. Ha det bra så länge!


Kommentarer är stängda.