Wow by Leia

Wow by Leia

Nej men hej på er och god eftermiddag på er allihopa som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Har ni kommit hem från era jobb eller från skolan nu så kanske ni bara vill koppla av en stund, själv har jag varit ute på en stärkande promenad i naturen! Jag skriver en hel del inlägg och det här inlägget som är dagens sista i ordningen, ska handla om en riktigt bra skönhetssalong som jag har gått till några gånger. Redan när jag hade fått hjälp med mina naglar i Oskarshamn på det här företaget första gången, som för övrigt heter Wow by Leia, så visste jag att jag funnit en skönhetssalong som är den rätta för mig. 

 

Den senaste tiden är det rätt så många som har kommenterat mina snygga naglar och givetvis har jag berättat att det är till Wow by Leia jag har gått. Däremot har jag inte skrivit om det i bloggen så det var hög tid att ta mig en liten stund nu så här om eftermiddagen och skriva ett inlägg om just det här. Jag vill gärna hjälpa er som funderar på att fixa iordning era naglar här i Oskarshamn genom att berätta om Wow by Leia. På den här skönhetssalongen vet verkligen personalen hur de ska kunna utföra proffsiga behandlingar både när det gäller naglar, men även fransar går det att få hjälp med, plus en hel del annat. Det är prisvärt att gå dit, flera andra skönhetssalonger är dyrare, jag vet, för innan jag fann Wow by Leia har jag även gått till andra salonger. Det företaget som jag är mest belåten med, det är Wow by Leia. Personalen är väldigt noggranna och dessutom mycket trevliga, och när jag är där känner jag att det är jag som får stå i centrum! 


Kommentarer är stängda.