Det här företaget kan naglar

Det här företaget kan naglar

Nej men se god morgon på er allihopa som kommer in hit till min lilla blogg även idag. Jag skriver en hel del inlägg främst om djur och natur men det här inlägget som är dagens första i ordningen, ska däremot handla om en riktigt bra nagelsalong som jag har gått till några gånger. Redan när jag hade fått hjälp med mina naglar i Borlänge på det här företaget första gången, som för övrigt heter Nails By Lissel så visste jag att jag funnit “mitt” ställe!  

 

Gudarna ska veta att jag många gånger genom åren antingen känt mig halvnöjd, och ibland helt missnöjd efter mina besök på andra nagelsalonger. Jag har lagt ut en del pengar på det här dessutom. För så här är det mina kära läsare, att inte är det meningen när man nyss kommit hem ifrån sin nagelsalong att man ska känna sig missnöjd. Det här tror jag verkligen att många av er känner igen sig i. Och så ska det verkligen inte behöva vara. Håller ni inte med mig om detta? Jag känner att det här med naglar i allmänhet och naglar i Borlänge i synnerhet är ett viktigt ämne, eftersom vi är så många tjejer som vil ha hjälp med alltifrån gellack till nagelförlängningar, och vi vill få bästa hjälpen! Jag är verkligen nöjd över hjälpen jag får på Nails By Lissel. Dessutom är det minst sagt prisvärt att gå dit. Louise Lissel som äger den här salongen ger en utomordentligt bra service. Hon är noggrann och hon är trevlig och hon är helt fokuserad på just mig och inget annat när hon hjälper mig. Om det är något jag vill säga alla tjejer som vill ha hjälp med sina naglar i Borlänge, så får det bli att ni helt klart borde se till att gå till Nails By Lissel! 


Kommentarer är stängda.